3 червня 2016
В Ужгороді відбудеться благодійний вечір і збір коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину

3 червня 2016 року в Ужгороді відбудеться благодійний вечір і збір коштів для пораненого бійця "Карпатської Січі" Юрія Черкашина.

На підтримку бійця "Легіону Свободи" виступлять закарпатські гурти "Чаламада" та "Станція", а також гості зі Львова - "Залізний Хрест" і поет Юрій Руф. Захід відбудеться у рок клубі "Outsider", що на площі Кирила і Мефодія, 5.

"Чорнота" - командир взводу у складі штурмової роти "Карпатська Січ" 93-ї ОМБ ЗСУ, учасник російсько-української війни, був тяжко поранений восени 2015 року в районі донецького аеропорту.

Зараз свободівець перебуває на лікуванні у Латвії. Юрій очікує на складну операцію, що допоможе відновити функції правої руки. Основну частину коштів збирає Латвійський благодійний фонд допомоги постраждалим у конфлікті в Україні. Але цієї суми недостатньо. Саме тому "сокільці" у рідному місці організовують акцію зі збору коштів для побратима.

Для тих, хто не зможе бути присутнім, але хоче допомогти - картка ПриватБанку: 4149 4978 5285 6261 на ім'я Юрія Черкашина.

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"