12 листопада 2016
"Легіон Свободи" та чота "Карпатська Січ" ініціюють урочисті заходи до річниці створення народної оборони - "Карпатської Січі"

Добровольці московсько-української війни - "Легіон Свободи" та Окрема добровольча чота "Карпатська Січ" - закликають усіх націоналістів до організації 12 листопада 2016 року в Ужгороді спільних заходів із відзначення дня створення організації народної оборони "Карпатська Січ" (1938-39 рр.).

Запрошуємо долучатися до маршу Слави героїв Карпатської України, що відбудеться в Ужгороді 12 листопада 2016 року.

Докладна інформація про місце та час проведення урочистих заходів з'явиться пізніше у ЗМІ та на сторінках ОДЧ "Карпатська Січ" у соцмережах: facebook.com, vk.com.

Довідка: 9 листопада 1938 року в Хусті у зв'язку із посиленням нападів мадярських та польських терористів, а також антиукраїнської діяльности мадярської п'ятої колони уряд Августина Волошина зорганізував установчі збори парамілітарної організації "Карпатська Січ", з утвореної націоналістами у вересні "Української національної оборони" (голова - Степан Росоха). "Карпатська Січ" стала Збройними силами Карпатської України. На чолі організації стояла головна команда: командант - Дмитро Климпуш, заступник - Іван Роман та командир генштабу - Михайло Колодзінський ("Кум").

Прес-служба Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"