15 лютого 2013
Запит до Хустської міськради щодо отримання інформації про власника Замкової гори

Відповідно до ст. 34 Конституції України, ст. 5 Закону "Про інформацію" кожен має право на інформацію, що передбачає можливість вільного одержання, використання, поширення, зберігання та захисту інформації, необхідної для реалізації своїх прав, свобод і законних інтересів.

Згідно з статтями 3, 4 Закону України "Про доступ до публічної інформації" право на доступ до публічної інформації гарантується, зокрема, обов'язком розпорядників інформації надавати і оприлюднювати інформацію у тому числі за максимально спрощеною процедурою подання інформаційного запиту на інформацію.

Враховуючи викладене, прошу надати публічну інформацію, яка знаходиться в розпорядженні Хустської міської ради та стосується володіння, користування, розпорядження комунальним майном, а саме:

1) Яка організація або фізична особа є власником чи орендатором земельної ділянки на Замковій горі в місті Хуст, де в даний час прибрана від побутових відходів відповідна територія? Прохання зазначити повну назву юридичної особи чи ПІБ фізичної особи та умови на яких орендується ця земля.

2) Просимо надати копію рішення Хустської міської ради про виділення земельної ділянки ( передачу в оренду/ інші форми співпраці).

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до частини 5 статті 6 Закону України "Про доступ до публічної інформації" не може бути обмежено доступ до інформації про розпорядження бюджетними коштами, володіння, користування чи розпорядження державним, комунальним майном, у тому числі до копій відповідних документів, умови отримання цих коштів чи майна, прізвища, імена, по-батькові фізичних осіб та найменування юридичних осіб, які отримали ці кошти або майно.